UPOZORENJE!

Kulturno umjetničke manifestacije KOLEKTIVNO VJENČANJE „Svadba za pamcenje“ je zaštićena kod Instituta za intelektualno vlasništvo BiH kao intelektualno autorsko vlasništvo Olivere Ratković, koja je idejni tvorac i direktor celokupnog projekta.
Autorsko djelo Kolektivno vjenčanje “Svadba za pamćenje” obuhvata svaku svečanost u kojoj se istovremeno venčava više parova u jednom danu, bez obzira na formu ili naziv venčanja.

Udruženje građana “Bella:Svadba za pamćenje“

Divna vjenčanja se ne dešavaju – ona se organizuju!

Mi znamo šta su istinske vrijednosti. Želimo da znanje i životno iskustvo podijelimo sa ljudima koji žele da svoje stupanje u brak učine na poseban način – učestvujući u jedinstvenoj kulturno-umjetničkoj manifestaciji na ovdasnjem prostoru pod nazivom kolektivno vjenčanje „SVADBA ZA PAMĆENJE”!

Smatramo da brak i porodica su osnova zdravog društva.

To je naš način da učestvujemo u i pomognemo vlastitom društvu da se zdravo razvija, da budemo društveno odgovorni, tj. da organizujemo ono što najbolje znamo: veličanstveno vjenčanje.

Već smo pokazali i dokazali da smo profesionalci u svom poslu.

I još mnogo toga… Zašto idemo dalje

Organizovaćemo manifestacije „Trka u vjenčanicama„ Prvi Sajam vjenčanja na prostoru BiH, koji će obuhvatiti (brojne izlagače, prestizne modne dizajnere, promocije i modne revije).
„Trka u vjenčanicama“ je događaj koji će izdvojiti Banjaluku, Sarajevo ili bilo koji drugi grad u BiH na mapi autentičnih uličnih manifestacija poput „Tomatine“ u Pamploni, „Trke Deda Mrazeva“ u Sidneju ili moskovskog januarskog kupanja u hladnoj reci i mnogih drugih sličnih manifestacija.
Bavićemo se i organizovanjem akcija „Bebi na dar“, „Trka u štiklama“, promo party zavisno od potrebe sponzora, odnosno, donatora.

Udruženje gradjana “Bella: Svadba za pamćenje” delovaće na području Bosne i Hercegovine, a saradnju će ostvarivati sa svim sličnim organizacijama iz svijeta.

Stoga, budite deo naše veličanstvene priče, jer MI SLAVIMO LJUBAV!